ChristMass

T.O.U.

Voorwaarden

 

 

Alle tutorials op deze site zijn geschreven door mij zelf (Christien PSP Design) en mogen niet worden gekopieerd, verstuurd per e-mail, omgezet worden in word of andere documenten, gepost worden op groepen, forums en of op website's worden geplaatst. Enige gelijkenis met andere tutorials op het web berusten zuiver op toeval.

Wil je een lesje gebruiken, stuur dan je aanvraag via mail (zie contact), geef daarin duidelijk aan wat de bedoeling is, hoe je te werk gaat, de link naar je groep, forum of anders. Indien dit een gesloten omgeving betreft een toegang voor inzage zodat ik mij niet eerst hoef te registreren als lid!

Ik geef géén toestemming aan personen die géén lid zijn van TWI, of waarvan niet één van de moderators lid is van TWI! Zie onderstaande banner van TWI voor info.

Ik geef géén toestemming voor direct linking / hot linking. Bij de in code geplaatst leslink zie ik graag een banner van de site terug. De banner krijg je toegezonden zodra je van mij toestemming hebt ontvangen. Een ieder die toestemming heeft tot het gebruik van mijn tutorials zal worden vermeld op de pagina Toestemmingen. Je ziet daar de naam van het forum of de groep van de aanvrager, een banner  en de link naar de site!

IMaterialen van deze site mogen niet elders worden aangeboden, ook niet middels hot-linking of direct-linking. Alle materialen blijven eigendom van de oorspronkelijke maker, je mag géén bestanden wijzigen, watermerk / info verwijderen of er andere bestanden van maken.

Wil je toestemming vragen voor het vertalen van mijn lessen? Mail mij dan, zodat jij kan uitleggen hoe je dat voor ogen hebt. Naar aanleiding daarvan kunnen overleggen hoe we dat gaan doen. Vergeet niet de link naar jou site hierbij door te geven zodat ik vooraf een kijkje kan nemen hoe deze eruit ziet.

Wanneer mijn tutorials zonder mijn toestemming worden gekopieerd, vertaald, elders aangeboden, of gehotlinkt, zal ik contact opnemen met de provider van desbetreffende. Daarnaast zal ik binnen TWI alle daar aangesloten tutorial writers informeren.

Kom je een les van mij tegen op een andere website, groep, forum of in mail, dan verzoek ik je om contact met mij op te nemen. Ter controle kan je even kijken in de lijst toestemmingen of desbetreffende een toestemming heeft. Vergeet niet bij je melding de link door te geven van waar de bestanden / linken zijn terug te vinden.

Wil je jouw uitwerking van een les showen, dan is dat mogelijk op ons forum. Ook als je vragen hebt m.b.t. een les kan je daarvoor natuurlijk ook terecht op ons forum. Om daar mee te kunnen doen moet je je wel eerst even registreren met een normale gebruikersnaam en een geldig emailadres. Na activatie van je profiel krijg je daarvan een automatisch aangemaakte bevestiging. Wij verwachten wel dat nieuwe leden zich per omgaande komen voorstellen aan de overige leden en op leuke wijze meedoen op het forum.

Christien
Lid van TWI (tutorial-writers-inc)

 www.christmass.nl