ChristMass

ChristMass PSP Forum

 

 

 

Ons ChristMass PSP Forum

Een gezellig, leuk en erg leerzaam forum, met lesjes voor de beginnende PSP'ers en de gevorderde PSP'ers.

Beginners, stapsgewijs leer je steeds meer, zodat ook jij je al snel mag rekenen tot een ervaren PSP'er.

Een deskundig team moderators staat voor je klaar om je te helpen bij alles op ons forum.

Alle soorten lesjes kom je op ons forum tegen, animatielessen, blendlessen, scraplessen en sterlessen, 8 serie's lessen die in moeilijkheidsgraad oplopen. En niet te vergeten, voor de beginnende psp'ers een serie lessen waarin je stap voor stap het programma paint shop pro mag leren kennen.  Na het afronden van elke serie ontvang je een certificaat.

Naast deze lesjes hebben we de serie Exclusief, met wekelijks een nieuwe les. Op 1 september 2009 zijn wij met een nieuwe serie lessen van start gegaan. Na het afronden van eenserie ontvang je een certificaat.

Ook hebben we voor de gevorderde PSP'ers 2 serie's van Diplomalessen. De 1e serie bestaat uit 25 lessen van 3 tutorial writers van ons forum. De 2e serie bestaat uit 30 pittige lessen en 1 eindopdracht, waarna je een diploma ontvangt.

Verder hebben we voor de liefhebbers opdrachten. Van alle uitwerkingen binnen de verschillende opdrachten plaatsen we een poll en daar komt natuurlijk altijd een winnaar uit die dan ook nog eens extra aandacht krijgt.

Of dit alles nog niet genoeg is, we hebben ook nog onze themalessen.  Regelmatig plaatsen wij een nieuwe serie lessen  binnen een bepaald thema. Elke serie bestaat uit 15 tutorials. Na het afronden van een thema serie ontvang je een certificaat.

Daarnaast hebben wij seizoengebonden specials, bestaande uit een serie lessen, opdrachten etc.. Na het maken van de laatste les of opdracht uit een serie ontvang je een passend certificaat.

Natuurlijk is er ook gedacht aan andere onderwerpen dan alleen PSP. Wil je gezellig babbelen of een spelletje spelen, gedichtjes laten zien of fun delen, kom dan eens binnen in ons ChristMass Buurthuis of ons ChrisMass Café. Wil je praten met lotgenoten over diverse chronische aandoeningen, ook daar is aan gedacht en kan je in het ziekenhoekje je verhalen kwijt. Speciaal voor onze leden die behoefte hebben om binnen een meer afgeschermde omgeving te praten over dingen waar je het moeilijk mee hebt, dan kan je jouw hart uit storten binnen de gebruikersgroep Jouw verhaal. Je ziet, bij ons ben je ook welkom als je niet mee wil doen aan onze PSP onderdelen, of gewoon even geen zin hebt aan PSP.

Er is een vraagbaak voor onze leden waarbinnen vele oplossingen en tips and tricks, ook voor niet psp gerelateerde onderwerpen, zoals mail, webdisign, hyves, daarnaast voor PSP, tuben en het gebruik van filters. Ook kan je al je vragen kwijt.

Binnen heel veel onderdelen kan je ook nog eens Bijtjes verdienen. Ons lid met de meeste gespaarde Bijtjes over een maand, plaatsen wij in de schijnwerpers, als Bezig Bijtje van de maand.

Speciaal voor tutorial writers hebben wij het onderdeel Tutorial testers. Zij krijgen op verzoek een eigen forum waarbinnen zij hun nieuwe lessen kunnen laten testen. Toegang binnen dat gedeelte heeft dan alleen die tutorial writer en de door hen gekozen testers.

Vanaf september 2007 hebben we het onderdeel Floaties en Bling, hierbinnen gaan we met elkaar aan de slag om zelf leuke floaties en bling te leren maken. 

Vanaf oktober 2007 zijn we gestart met het onderdeel PSP Tutorial Writing Class. Allen die willen leren zelf PSP Tutorials te schrijven en daarvoor de grondbeginselen onder de knie willen krijgen kunnen daaraan meedoen. Natuurlijk moet je wel lid zijn van ons forum.  Na afloop van deze serie lessen voor beginners ontvang je een certificaat.

Vanaf januari 2008 hebben wij een nieuw onderdeel, waarbinnen je kan leren hoe je zelf Maskers, Selecties en Brushes maakt.

In de maand mei van 2009 gaan wij weer van start met de PSP Tutorial Writing Class voor beginners en een nieuwe groep PSP Tutorial Writing Class voor gevorderden.  Alle tutorials die voortkomen uit deze groepen worden eerst getest in een eigen forum van de desbetreffende writer, waarna zij binnen het  forum hun nieuwste tutorials mogen showen en laten maken door de leden van ons forum. Na het succesvol afronden van zowel de serie lessen voor beginners of voor de gevorderden ontvang je een [assend certificaat.

Vanaf januari 2009 komt er tweemaandelijks een Nieuwsbrief uit, met daarin ook altijd een interview met één van de leden of een tutorial writer.

Vanaf eind 2009 gaan wij van start met een onderdeel speciaal voor kids waarbinnen zij kunnen leren werken met PSP en diverse andere leuke dingen met gebruik van PSP kunnen doen.

Ook gaan wij eind 2009 van start met een nieuw onderdeel waarbinnen je stationary's kan leren maken.

Nieuwsgierig geworden? Je gaat naar ons forum door op onderstaande banner te klikken.

Wil je graag eerst meer weten of lijkt het je wel wat om tutor te worden voor het onderdeel Fotobewerking? Mail dan even met je vragen / aanmelding via de knop contact aan de bovenzijde van de site.

Het forum is gratis, onze lessen kosten niets, je hebt ook geen echte verplichtingen. We willen wel graag dat jij je aanmeld met een normale gebruikersnaam en je gewone mailadres. Natuurlijk moet jij je wel even komen voorstellen na activatie van je profiel. Verder moet je een aantal stappen doornemen alvorens je toegang krijgt tot het gehele forum. En we zien graag dat je een beetje meedoet op het forum. We hebben heel veel onderdelen en voor ieder is er wel iets te vinden waaraan je zo af en toe kan meedoen. Kan je even niet meedoen, geef daarvan dan even een berichtje, dan houden we daar rekening mee.

 

Team van ChristMass PSP Forum

Sonja, Paula, Angel, Helma, Herman, Hans en Christien

 

  ChristMass PSP Forum

 

 

ChristMass PSP Forum is geregistreerd bij TWIwww.christmass.nl