ChristMass

Info voor

Tutorial Writing Class

en onze

Tutorial test forums

speciaal voor beginnende en ervaren tutorial writers

 

Tutorial Writing Class

 

Op  15 oktober 2010 gaan wij voor het 3e jaar van start  met twee nieuwe groepen van de Tutorial Writing Class.

- Tutorial Writing Class voor beginners

- Tutorial Writing Class voor gevorderden

 

De groep voor de beginners is speciaal voor die mensen die willen leren zelf tutorials te schrijven of wat meer ervaring te krijgen als tutorial writer. Een deskundig team van ervaren tutorial writers staan je bij en adviseren je daar waar nodig.

De groep voor de gevorderden is speciaal voor allen die een certificaat behaalden binnen de vorige beginnergroep. In deze groep gaan we aan de slag met diverse technieken. Heb je geen beginnercertificaat en wil je wel meedoen aan deze groep voor gevorderden, dan vragen wij je om een examenopdracht te maken. Bij succesvolle afronding hiervan stroom je in binnen de groep voor gevorderden en ontvang je tevens het certificaat vanuit de beginnergroep.

Beide groepen worden afgesloten met een examenopdracht, na succesvolle afronding ontvang je een passend certificaat met cijferlijst.

Voor beide groepen kan je nog steeds jezelf aanmelden. Wij hanteren een wachtlijst, zodra er 3 deelnemers zijn die hebben aangegeven mee te willen gaan doen, dan starten wij direct een nieuwe groep!

 

 

Speciaal voor tutorial writers

 

Speciaal voor alle tutorial writers hebben wij op ons forum het onderdeel Tutorial testers. Binnen dit onderdeel hebben writers de mogelijkheid om nieuw geschreven  tutorials te laten testen. Jij kiest zelf je eigen testers of neemt je eigen testers mee.

Ben jij een tutorial writer en lijkt het je leuk om een eigen forum te hebben waarbinnen jij je nieuwste tutorials kan laten testen? Op verzoek maken wij een forum voor jou aan, waarbinnen alleen jij en je testers toegang hebben.

 

Voor beide onderwerpen moet je wel lid zijn van ons forum.

 

Nieuwsgierig geworden? Je gaat naar ons forum door op onderstaande banner te klikken.

Wil je graag eerst meer weten? Mail dan even met je vragen / aanmelding via de knop contact aan de bovenzijde van de site.

Het forum is gratis, onze lessen kosten niets, je hebt ook geen echte verplichtingen. We willen wel graag dat jij je aanmeld met een normale gebruikersnaam en je gewone mailadres. Natuurlijk moet jij je wel even komen voorstellen na activatie van je profiel. Verder moet je een aantal stappen doorlopen alvorens je toegang krijgt tot het gehele forum. En we zien graag dat je een beetje meedoet op het forum. We hebben heel veel onderdelen en voor ieder is er wel iets te vinden waaraan je zo af en toe kan meedoen. Kan je even niet meedoen, geef daarvan dan even een berichtje, dan houden we daar rekening mee.

Team van ChristMass PSP Forum

Sonja, Paula, Angel, Nim, Ingrid, Helma, Jacandra, Tetsje, Hans en Christien

 

  ChristMass PSP Forum

 

 

ChristMass PSP Forum is geregistreerd bij TWIwww.christmass.nl